Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dev gibi adam görmek

Rüyada dev gibi adam görmek

Rüyada dev gibi adam görmek ailevi sorunların bir türlü sonuçlanmayacağına, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, bu sayede yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, iç sıkıntısına, gelirinin garanti olacağına, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, dinden çıkacağına, çok güzel haberler ile dönüleceğine tabir olunur.

Rüyada dev gibi adam gördüyseniz:

  • Yeni şeyler öğrenebilir, yeteneklerinizi geliştirebilirsiniz.

Rüyada dev gibi adam görmek evinde hiçbir zaman kıtlık yaşanmayacağına, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir insanı dev gibi görmek uzun süre birçok sorunla boğuşacağına, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine rivayet eder.

Rüyada dev gibi yılan görmek girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına, rızkının eksileceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine inanılır.

Rüyada dev gibi örümcek görmek alacağı zaferlere ve başarılara da kendisinin bile inanamayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına, büyük üzüntüler olacağına işarettir.

Rüyada insanı dev gibi görmek aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, rızıksız kalacağına, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine inanılır.

Rüyada birini dev gibi görmek yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu rüya sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine işaret eder.

Rüyada kendini dev gibi görmek çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, maddi açıdan zarara uğranacağına işaret etmektedir.

Rüyada dev bir adam görmek büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, huzursuz ve mutsuz günlerin geride kalacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments