Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini dev gibi görmek

Rüyada birini dev gibi görmek

Rüyada birini dev gibi görmek çok farklı bir kişi olacağına, düşmanlar tarafından zarar göreceğine, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve sevdiği kişiler ile büyük mutluluk yaşayacağına, problemlerinin biteceğine, dinine bağlı kalacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına işaret eder.

Rüyada birini dev gibi gördüyseniz:

  • Yanılsama hissedilen konular netleşiyor.

Rüyada dev gibi adam görmek inanarak destekleyenlerin de yüzünü kara çıkarmayacağına, ağız tadı ile yaşamanın formülünü bulacağına, moralinin bozulacağına ve hayal kırklığına düşeceğine rivayet eder.

Rüyada bir insanı dev gibi görmek başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birini dev gibi görmek yapılan tartışmaların ve sıkıntıların son bulacağına, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına delalettir.

Rüyada dev gibi yılan görmek yapılacak olan bazı atılımların yakında sona ereceğine, cebinden parasının eksilmeyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine işaret eder.

Rüyada insanı dev gibi görmek duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, güç ve kudret kazanacağına, problemlere çözüm bulunacağına ve zor günlerin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendini dev gibi görmek gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine inanılır.

Rüyada dev gibi örümcek görmek kendisini kazanmaya odaklayacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, mutluluğa giden yolu bulacağına alamet eder.

Rüyada dev mantar görmek yarattığı üzücü durumun ortadan kalkacağına, bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, rahatının ve keyfinin yerinde olacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments