Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dev canavar görmek

Rüyada dev canavar görmek

Rüyada dev canavar görmek sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, geçmişi unutup geleceğine, sıkıntıların çözüme ulaşacağına, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, sevdiği birçok şeye kısa süre içinde kavuşacağına, özellikle akraba çevresindeki bir bayanın kişinin mutluluğuna gölge düşürecek işlerde bulunduğunun farkına varılacağına, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine rivayet eder.

Rüyada dev canavar gördüyseniz:

  • Beklenmedik bir değişiklik sizi hazırlıksız yakalayabilir.

Rüyada dev canavar görmek eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, kişinin duygusal davranarak aldığı kararlar sonrasında geleceğini riske atacağına tabir olunur.

Rüyada uçan canavar görmek beklediği olumlu bir haber üzerine rahat bir nefes alacağına, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada canavar kurt görmek konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, işinin yoluna gireceğine, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine işaret eder.

Rüyada yeşil canavar görmek sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, karşısına çıkacak sorunları, zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine tabir olunur.

Rüyada su canavarı görmek çok güzel bir evlilik yapılacağına, hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, kazancın artacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine işarettir.

Rüyada canavarı öldürmek kısmetli bir kişi olunacağına, belirsiz günler yaşamayacağına ve önünü göremediği hiçbir riskli işe girmeyeceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada kurt canavar görmek inancını tazeleyerek daha düzgün bir hayat kuracağına, onun rahatının, keyfinin, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine işarettir.

Rüyada yılan canavar görmek sıkıntılı ve çok büyük maddi zararlara uğrayacağı bir döneme gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments