Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su canavarı görmek

Rüyada su canavarı görmek

Rüyada su canavarı görmek hayatının kolaylaşacağına, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına ve üzüntülerini bir köşeye bırakıp işinin başına geçeceğine, hayatındaki rahatlığın artacağına, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına ve eline yüklü miktarda kazanç geçeceğine, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine, maddi ve manevi olarak çok hayırlı ve mutlu olunacak bir duruma gelineceğine, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine inanılır.

Rüyada su canavarı gördüyseniz:

  • Romantizm hayatınızı güzelleştirebilir.

Rüyada su canavarı görmek rızkının çeşitleneceğine, elinin bollaşacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayırlı işlere girileceğine işaret eder.

Rüyada canavar tarafından kovalanmak uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, helal kazanca sahip olunacağına, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine alamet eder.

Rüyada göl canavarı görmek iş hayatında ve aile hayatında çok iyi gelişmeler yaşayacağına, attığı her adımda zarara uğrayacağına, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyük canavar görmek büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, yeniliğin kendisine iyi geleceğine ve şifa olacağına, rahat edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına alamet etmektedir.

Rüyada yılan canavar görmek bir sebeple çok zor ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, cebinden parasının eksilmeyeceğine, olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına yorulur.

Rüyada canavarı öldürmek helal ve alın teri dökülerek kazanılmış para, karşına hayırlı kapıların açılacağına ve hayatının olumlu yönde değişeceğine, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine inanılır.

Rüyada canavardan kaçmak son zamanlarda insanlar ile arasının açılacağına, huzursuz olacağına, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine alamet eder.

Rüyada denizden canavar çıktığını görmek kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, kısa zamanda çok yol alınacağına, kendisine moral verecek ve yüzünün gülmesini sağlayacak güzel olaylar yaşanacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments