Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurt canavar görmek

Rüyada kurt canavar görmek

Rüyada kurt canavar görmek sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, kazancınızın artacağına, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, maddi sıkışıklık içinde kalacağına, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, yeni bir haneye sahip olunacağına, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kurt canavar gördüyseniz:

  • Yapmaktan hoşlandığınız işleri yapmanız veya ihtiyacınız olan yardımları almanız için zemin hazırlayabilir.

Rüyada kurt canavar görmek sıkıntılarını atacağına, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada canavar kurt görmek üzüntülerinin çok yakında biteceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, içsel güvensizliklerinize, bebeğin sevimsiz ve huzursuz olması aksilikler, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada dev canavar görmek yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına, aile hayatına adım atılacağına, kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına delalet eder.

Rüyada gökyüzünde canavar görmek ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına, kişinin gönlünü alacağına alamet etmektedir.

Rüyada canavar olduğunu görmek borçlarının kapanacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, kazançlı işler yapacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada canavar bebek görmek beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine, amacına ulaşabileceğine, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine işaret eder.

Rüyada beyaz canavar görmek hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada suda canavar görmek maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, hayattan yana keyif bulacağına, elinde bulunan malı ve mülkü kendisini rahatlatmak için kısa bir zaman içinde harcayacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments