Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada canavarı öldürmek

Rüyada canavarı öldürmek

Rüyada canavarı öldürmek hainlik yapacağına, çok zor zamanlar yaşayacağına, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, bedeninin şifa bulacağına, moralinin düzeleceğine, en yukarılara çıkacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine ve alınteri dökerek helal para kazanacağına, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, başını ağrıtan konuları konuşarak ya da adli yollara başvuru yaparak çözüme kavuşturacağına, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada canavarı öldürmek gördüyseniz:

  • Başkalarını değiştirmeye çalışmak isteyebilirsiniz.

Rüyada canavar öldürdüğünü görmek içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına, kendisi hakkında dedikodu çıkaran insanları gereken cezayı almaları için adli makamlara şikâyet edeceğine, günahlara tabir olunur.

Rüyada canavar öldürmek güçlendikçe güçleneceğine, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, yaşanılan semtte ya da iş hayatında bir dedikoduya malzeme olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada canavar tarafından öldürülmek ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine, kalbinin temiz olması, niyetlerinin de hayır taşıması sayesinde karşısına aksiliklerin, kötülüklerin, kaza ve belaların çıkmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada canavarı öldürmek evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, bekarların evlenmesi için ön ayacak olunacağına rivayet eder.

Rüyada canavara dönüşmek çok hayırlı ve akıllıca atılımlar yapacağına, iyi ruh halinin bozulacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine işarettir.

Rüyada beyaz canavar görmek ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada evde canavar görmek evli ise çocuk sahibi olmak için acele etmeyeceğine, kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, eline çok güzel fırsatların geçeceğine tabir olunur.

Rüyada canavar saldırısı görmek çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments