Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçan canavar görmek

Rüyada uçan canavar görmek

Rüyada uçan canavar görmek yapmayı çok istediği şeyleri yapmak için kendisine fırsat yaratacağına, kötü durumlara düşeceğine, kendisine hayırlı kapıların açılacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, hayır getirecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, başarısının yükseleceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, hırpalanacağına, darp edileceğine, uzun süremese de gündemini meşgul edeceğine yorulur.

Rüyada uçan canavar gördüyseniz:

  • Bozuk giden şeyleri düzeltmek isterseniz karşınızdaki kimsenin üzerine gitmelisiniz.

Rüyada uçan canavar görmek yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına işaret eder.

Rüyada yeşil canavar görmek kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına, gelecek günlerde yeni gelir kapılarınızın açılacağına, hayatından ve şansından yana razı geleceğine işarettir.

Rüyada insan kılığında canavar görmek problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada denizden canavar çıktığını görmek kazançlı işlere gireceğine, yeni yatırımlar yapacağına, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, bu kişi ile yeni işlerin peşinde koşulacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada su canavarı görmek üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, malının ve parasının çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada canavarı öldürmek elde bulunan imkânların artacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına işarettir.

Rüyada arkadaşının canavar olduğunu görmek karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine delalet eder.

Rüyada canavarla savaşmak çok yakınınızdaki birine fenalık edeceğinize, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments