Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil canavar görmek

Rüyada yeşil canavar görmek

Rüyada yeşil canavar görmek yapılan çalışmaların kıskanan kişiler tarafından baltalanmaya çalışılacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, zor zamanlar yaşayacağına, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, bu kararlara uyulacağına, sürekli olarak bahaneler arkasına sığındığı için tembel biri olarak adlandırılacağına, çocuklarının masraflarını karşılamakta zorluk çekmeyen rüya sahibinin kendi zevkleri için de para ayırabileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil canavar gördüyseniz:

  • O nedenle sevdiğiniz kişileri aramanızda fayda var.

Rüyada yeşil canavar görmek sağlık sorunları yaşayan bir akrabanın maddi ve manevi olarak yanında olunacağına, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına işaret eder.

Rüyada denizde canavar görmek yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yeni bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada göl canavarı görmek yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, eline geçen fırsatları bu amaç doğrultusunda kullanacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine alamet eder.

Rüyada küçük canavar görmek kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, çekilen sıkıntıların karşılığını en iyi şekilde alacak olan rüya sahibinin dertsiz bir sürece gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada canavarla savaşmak sağlıkla ilgili olarak herhangi sıkıntı çekilmeyeceğine, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine delalet eder.

Rüyada denizden canavar çıktığını görmek iş hayatında büyük hezimetler alacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, bu yüzden aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, sürekli tartışacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine alamet eder.

Rüyada canavar görmek kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bu sayede rahat bir nefes alınacağına, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine delalettir.

Rüyada canavar saldırısı görmek yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, işinde yükseleceğine, düzenli bir işe girileceğine ve kazancın artacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments