Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dev balık görmek

Rüyada dev balık görmek

Rüyada dev balık görmek maddi zararını karşılayacağına, evli iseniz eşinizle arasında bazı tartışmalar geçebileceğine, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine, özel hayatının renkleneceğine ve de kişinin bu sayede heyecan dolu günler yaşayacağına, yeni kişilerle tanışacağına, gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine delalet eder.

Rüyada dev balık gördüyseniz:

  • Duygusal konulardaki sorunları gizlilikle ele almalısınız.

Rüyada dev bir balık görmek müjdeli bir haber alarak sevineceğine, yerinde saymayacağına, başkalarının başarılarını küçümseyen şekilde davranacağına rivayet eder.

Rüyada dev balık görmek doğruluğu bulacağına, kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına alamet eder.

Rüyada dev çilek görmek kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ters giden olayların düzeleceğine, sorunlarını kısa bir zaman içinde hislerini kullanarak ortadan kaldıracağına işaret eder.

Rüyada insanı dev gibi görmek ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, dünya malı edinerek rahata kavuşacağına, ağız tadına ve keyfe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dev atlar görmek karşısına kötü kişilerin çıkacağına, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir insanı dev gibi görmek büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, hareketlerine ve yaşamına çeki düzen vermek isteyeceğine, işsiz kalmaya delalet eder.

Rüyada dev dalga görmek işlerinin yaver gideceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine işarettir.

Rüyada dev kurbağa görmek hayırlı işler yapacağına, hayatında gördüğü olumsuzlukların üstüne giderek onları değiştirmek için çaba harcayacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments