Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dev atlar görmek

Rüyada dev atlar görmek

Rüyada dev atlar görmek yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde rüya sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine, hayatına daimi olan kazancın, başarının ve mutluluğun geleceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına rivayet eder.

Rüyada dev atlar gördüyseniz:

  • Stresi azaltmak sizden faydalanmaya çalışan kişilerden uzaklaşmanıza da yardım edebilir.

Rüyada dev at görmek fırsatların heba edileceğine, kazancının artacağına ve sorunlarının çözüleceğine, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada dev atlar görmek iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına işaret eder.

Rüyada dev kertenkele görmek moralinin genel olarak yerinde olacağına, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, bir karıncayı dahi incitmeyecek kadar ince ruhlu ve hoş gönüllü olacağına işaret etmektedir.

Rüyada dev gibi örümcek görmek yaşanan tatsız bir olaydan ötürü umutsuzluk yaşanacağına, heyecanlanmasına vesile olacak olaylar yaşayacağına, güzel ve aydınlık günlerin geleceğine işarettir.

Rüyada birini dev gibi görmek bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada dev balina görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına ve rahat bir şekilde gelir elde ederek hayatını idame ettireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dev akvaryum görmek kindar olacağına, maneviyatının çökeceğine, iş hayatı ile ilgili çok radikal kararlar alacağına alamet etmektedir.

Rüyada dev görmek sorunlarının çözümü için daha iyi adımlar atacağına, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine, kimse ile tartışmayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments