Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dev at görmek

Rüyada dev at görmek

Rüyada dev at görmek sıkıntı yaratacak durumları ortadan kaldırıp daha rahat bir şekilde hareket edeceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, bir sebeple hiç istemediği halde büyük sıkıntılar yaşayacağı bazı durumlara düşeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, evinde kaynayan tenceresinin boş kalacağına, güçlendikçe güçleneceğine, çevresinin güzel insanlarla dolacağına, büyük bir mala sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada dev at gördüyseniz:

  • Uyumsuzlukları giderme veya sizin bakış açınızı anlamalarını sağlama şansınız yüksek olabilir.

Rüyada dev atlar görmek ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada dev at görmek üzüntülerinin çok yakında biteceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine yorulur.

Rüyada dev deve görmek karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına ve kazançlı işlere girileceğine, yaşama duyulan sevincin giderek azalmasına ve kişinin sorunlarını kafasına fazlaca takması nedeniyle yaptığı hiçbir şeyden zevk almayacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine delalet eder.

Rüyada dev örümcek görmek kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına işarettir.

Rüyada dev karga görmek verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, birçok kişinin yardımına koşulacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada denizde dev dalgalar görmek evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına, makamını garantileyeceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine delalettir.

Rüyada tek gözlü dev görmek işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, bir sebeple büyük bir üzüntü duyacağına, zor geçen bir dönemin yakın zaman içinde biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada dev dalgaları izlemek sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına, çok üzüntü duyulacağına, bulunan bazı yolların çok emek gerektireceği, bu yüzden başka yollar aranacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments