Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dev deve görmek

Rüyada dev deve görmek

Rüyada dev deve görmek bir sebeple aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, çok zor zamanlar geçireceği, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, arzularınızın gerçekleşeceğine, çok karlı yatırımlar yapacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine rivayet eder.

Rüyada dev deve gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizde içine kapanık tutumlarda bulunabilirsiniz.

Rüyada dev deve görmek sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine tabir olunur.

Rüyada dev ahtapot görmek çok kötü sonuçlar doğuracağına, gönlündeki gibi sevileceğine, huzurunun yerine gelmesi için de ihtiyacı olan tüm çarelerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine alamet eder.

Rüyada dev karpuz görmek eski gücüne kavuşmak için bozuk ilişkilerini tamir ederek ve işine dört elle sarılarak yoluna devam edeceğine, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, aksiliklerle, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada dev hamam böceği görmek doğru ve kişiyi geleceğe en güvenli yollardan taşıyacak kararların alınacağına, rahat nefes alınacak bir döneme girileceğine, çalışmalarının yarıda kalacağına yorulur.

Rüyada dev çekirge görmek yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, can sıkıntısı olsa da çok uzun sürmeyeceği, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına delalet eder.

Rüyada dev kadın görmek ele geçecek ve devamı olmayacak mala, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada dev balık görmek bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yatırımlar yapıp, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına tabir olunur.

Rüyada dev solucan görmek yakasını belalardan ve belalı işlerden sıyıracağına, küçük ise kazancınızın daha az olacağına, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments