Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada desenli perde görmek

Rüyada desenli perde görmek

Rüyada desenli perde görmek zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, düzeninin bozulacağına, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, talihin yüze güleceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına, geçmişten gelen ve kişiye mutluluk veren bir haber sayesinde bir yolculuğa çıkılacağına, dini bütün bir eşe sahip olacağına, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına delalettir.

Rüyada desenli perde gördüyseniz:

  • Olan biten gelişmeleri anlamakta zorlanabilir veya olaylar karşısında şaşırabilirsiniz.

Rüyada desenli perde görmek girilecek olan işlerde çok saygın kişiler ile çalışılacağına, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine rivayet eder.

Rüyada kelebek deseni görmek mutluluk verici olaylar yaşayacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, desteksiz kalacağına, ardından yapılacak hamleler ve atılacak adımlar sayesinde iş hayatında hiç olmadığı kadar büyük başarılara ulaşılacağına alamet eder.

Rüyada zebra deseni görmek maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, sevdiklerine kavuşacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine işaret eder.

Rüyada leopar desenli elbise giymek hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına, maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine delalet eder.

Rüyada çiçek deseni görmek bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada desenli yüzük görmek büyük atılımlar yaparak epey kazanç getirecek çalışmalar ortaya koyacağına, kaynak bulunduğunda çok başarılı bir çalışma ortaya konulacağına, sorumluluk alacağına işaret etmektedir.

Rüyada desenli bilezik görmek esenliğe kavuşacağına, zor durumlarla karşı karşıya kalınacağına, yeniden çok güzel hayaller kurmaya başlayacağına inanılır.

Rüyada desenli pantolon görmek mali krize gireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, uzun zamandan beri yaptığı işinde çok iyi yerlere geleceğine, hayatından ve sevdiklerinden her zaman fayda göreceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments