Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zebra deseni görmek

Rüyada zebra deseni görmek

Rüyada zebra deseni görmek çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, iş dünyasında nam sahibi olunacağına, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, içine düştüğü zor durumu kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, iyi bir zanaatkar olunacağına, kurulu düzeninin olacağına ve tüm beklentilerinin birer birer gerçekleşeceğine, kısmetinin ve şansının da açık olacağına inanılır.

Rüyada zebra deseni gördüyseniz:

  • Olaylara daha derin bakabilir veya duygusal olabilirsiniz.

Rüyada zebra deseni görmek aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına işarettir.

Rüyada zebra görmek güzel olaylarla karşılaşılacağına, içinde bulunduğu sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtulacağına, kazancının artması ile malının ve rızkının da çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yavru zebra görmek kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına delalettir.

Rüyada ölü zebra görmek rızıksız kalacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine tabir olunur.

Rüyada zebraya binmek elinin bolluk ve bereket göreceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına yorulmaktadır.

Rüyada çiçek deseni görmek elinin bollaşacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, daha sonra kendi imkânları ile gireceği bu sektörde çok güzel yerlere gelerek hayli tanınan bir kişi olacağına, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına rivayet eder.

Rüyada desenli gömlek görmek onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, istediği gibi bir geleceğe sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada çiçek desenli elbise giymek rüya sahibinin mutlu olmasına vesile olacak güzel olaylar yaşayacağına, yarardan çok zarar getireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, bereketin ve verimin geleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments