Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada derin çukur kazmak

Rüyada derin çukur kazmak

Rüyada derin çukur kazmak yeni bir ortaklık kurulacağına, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, ancak yakın bir zaman içinde atacağı bazı adımlar sayesinde çok rahat edeceği ve büyük bir ferahlık yaşayacağı bir döneme gireceğine, onları gücendireceğine, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, anne baba duası alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada derin çukur kazmak gördüyseniz:

  • Uzlaşmaya yanaşmayan kişiler veya uzlaşmak zor olabilir.

Rüyada derin çukur kazmak sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, keyifli günler geçireceğine, belirsiz günler yaşamayacağına ve önünü göremediği hiçbir riskli işe girmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çok derin çukur görmek insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, işinde de hep başarılı olacağına yorulur.

Rüyada derin bir çukura düştüğünü görmek birden fazla ortakla iş kurulacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, güzel günler görüleceğine, kazancın günden güne artacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada derin bir çukur görmek zorlukları aşacağına, kar sağlayacağı işlere gireceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada derin çukura düşmek ters giden işlerin yoluna sokulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, hedefleri daha net hale getirip, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, kendini çaresiz, yapayalnız ve kötü hissedeceğine delalet eder.

Rüyada derin bir çukura düşmek eğitimle ilgili olarak büyük bir sıçrama yaşanacağına, maddi açıdan borçların ödeneceğine, kazanılan paranın artacağına, zahmetinin çoğalacağına işaret eder.

Rüyada lağım çukuru kazmak başına türlü belalar geleceğine ve çok zor durumlar atlatmak zorunda kalacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada evin içinde çukur kazmak çok büyük mutluluk yaşayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments