Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada derin denizden korkmak

Rüyada derin denizden korkmak

Rüyada derin denizden korkmak evindeki verimin, işindeki bereketin de çoğalacağına, şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, huşu içinde devam edeceğine, duyduğu üzüntülerin ve endişelerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak çok büyüyeceğine, canın sıkılacağına, yorgun ve hasta hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada derin denizden korkmak gördüyseniz:

  • Vereceğiniz ani kararlarla büyük paralar harcayabilirsiniz.

Rüyada derin denizden korkmak rüya sahibinin pek çok zorlukla ve musibetle mücadele etmek zorunda kalacağına, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada derin sudan korkmak çok hayırlı kişiler ile çeşitli ortaklıklar kurup çok zengin olunacağına, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, girilen işlerde ister istemez büyük zarara uğranacağına delalettir.

Rüyada denizde derine dalmak sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, bu yüzden bazı sorunlarla muhatap olacağına rivayet eder.

Rüyada derin denizlerde yüzmek hayaline kavuşacağına, şöhret elde edeceğine, kazandıklarının tadını çıkaracağına işarettir.

Rüyada derin olmayan deniz görmek yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, yaşam tecrübesi edineceğine ve gerek mesleğinde gerekse hayat okulunda öğrendiklerini insanlara aktaracağına, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, şansın yaver gideceğine delalet eder.

Rüyada denizde derinlerde yüzmek çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına tabir olunur.

Rüyada çok derin deniz görmek hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, karşılaşılan sorumsuzca hareketler ve bulunulan kötü durumdan ötürü zorluk çekileceğine, daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına yorulur.

Rüyada derin olmayan denizde yüzmek iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, maddi ve manevi durumlarının günden güne daha kötü bir hal alacağına, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments