Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sudan korkmak

Rüyada sudan korkmak

Rüyada sudan korkmak eşi ile arasında tatsız münakaşalar geçeceğine, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, zor bir anda vereceği akıllıca bir karar sayesinde büyük bir zarara uğramaktan kurtulacağına, sorunların günden güne artacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine ve sevilen bir kişi ile yaşanan bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, zevk içinde geçireceği hayat yüzünden sevdikleriyle arasının bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sudan korkmak gördüyseniz:

  • İçsel kaynaklarınızı özel bir ilişkinize göre yönlendirebilirsiniz.

Rüyada sudan korkmak sağlık problemleri yaşamayacağına, sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, gözünün yaşını sileceğine işaret eder.

Rüyada derin sudan korkmak sevdikleri ile birlikte olacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına inanılır.

Rüyada sudan altın toplamak özellikle ailesi, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, rüya sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına, aile içinde saadetinin artacağına inanılır.

Rüyada derin sudan geçmek buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, hayat kalitesinin de yükseleceğine alamet etmektedir.

Rüyada derin sudan çıkmak ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, yeni bir yol çizileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sudan balık toplamak her şeyin üstesinden gelecek güce sahip olmaya, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayan kişinin, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil sudan geçmek insanları aldatarak menfaat elde edeceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına delalettir.

Rüyada sudan çıkan yılan görmek aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments