Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anna baba görmek

Rüyada anna baba görmek

Rüyada anna baba görmek atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, güzel işlere ve hayırlı çalışmalara imza atılacağına, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine inanılır.

Rüyada anna baba gördüyseniz:

  • Yapılması gereken değişiklikler varsa uyum sağlamanızda fayda var.

Rüyada anna baba görmek çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına ve karşılaşacağı sıkıntılardan zarar görmeyeceğine, vefasızlık ve haksızlık göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada ankara havası oynamak sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine tabir olunur.

Rüyada trenle ankaraya gitmek çalışmaların bol kazanç getireceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, maddi açıdan zarar getirecek bir işten uzaklaşılacağına işaret eder.

Rüyada uçakla ankaraya gitmek ona yardımcı olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, evliliğinde hem gerçek sevgiyi, tutkuyu, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına inanılır.

Rüyada anka görmek düşmanlarını kaybetmeye, ancak etrafındaki insanların ısrarları ve destekleri ile yeni bir çalışmaya ya da projeye girileceğine, ruhen ve bedenen yenileneceğine işaret eder.

Rüyada anzer balı yemek zor zamanlar yaşayacağına, Allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada yanlış anlaşılma görmek onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine ve kendisinin de rahata kavuşacağına, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada üniversite anfisi görmek zarara uğrayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına, hayırlı bir kısmetle tanışacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments