Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anka görmek

Rüyada anka görmek

Rüyada anka görmek sıkıntılı zamanların geride kalacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada anka gördüyseniz:

  • Bazı amaçlarınızı, hayallerinizi, beklentilerinizi veya umutlarınızı güçlendirebilecek gelişmeler yüzünü göstermeye başlayabilir.

Rüyada kırmızı anka kuşu görmek yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, kendisini geliştireceğine, makam ve rızık sağlayacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına rivayet eder.

Rüyada ders anlatan öğretmen görmek sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine işaret eder.

Rüyada yanlış anlaşılma görmek aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, rüya sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına delalet eder.

Rüyada anka görmek bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına, çok büyük başarılara imza atacağına, bu sayede kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, ağzının tadının bozulacağına işaret eder.

Rüyada ankara şehrini görmek karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine ve bu sayede ileriye yönelik hayırlı yatırımları olacağına, gözünün de gönlünün de doyacağına, varlıklı kimse olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada müge anlıyı görmek bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, çok büyük ferahlık yaşayacağına, yaşamdaki küçük mutlulukların farkına varılacağına alamet eder.

Rüyada derdini anlatamamak kendisine yeni bir iş bulacağına, bazı kimseler tarafından uğrayacağı zarar nedeniyle canının yanacağına, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine işaret eder.

Rüyada uçakla ankaraya gitmek korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, karalar bağlayacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments