Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada trenle ankaraya gitmek

Rüyada trenle ankaraya gitmek

Rüyada trenle ankaraya gitmek zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, işlerinin çok açılacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında yaptığı harcamalara dikkat etmesi gerektiğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok büyük zararlar edeceğine, hayallerine kavuşacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına, bir sebeple ailesi ile arasının açılıp, çok sayıda borca gireceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve kişiliği ve dürüstlüğü ile insanlar tarafından el üstünde tutulan biri olacağına, ün sahibi birisi olunacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine alamet eder.

Rüyada trenle ankaraya gitmek gördüyseniz:

  • En imkansız görünen şey bile gerçek olabilir.

Rüyada trenle ankaraya gitmek rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ankaraya gitmek birlikte bazı işler yapılacağına, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine rivayet eder.

Rüyada uçakla ankaraya gitmek toplumdaki prestijinin de sarsılacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada ankara gitmek bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, onunla iyi bir geçim içinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada angona görmek kişinin kafasının rahat edeceğine, ortalığın karışacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına delalettir.

Rüyada anna baba görmek gittiği yolda yalnız kalacağına, kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına işaret eder.

Rüyada ankaraya tayin olmak rüya sahibinin kendisini aklama imkanı bulacağına, işlerini yoluna koyacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, önemli fırsatları değerlendirmek yerine hevesle hareket edileceğine delalettir.

Rüyada anka görmek illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments