Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anzer balı yemek

Rüyada anzer balı yemek

Rüyada anzer balı yemek ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve ne kadar emek verilirse o kadar da fazlasının kazanılacağına, kişinin gaflet ve delalete düşeceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, sıkıntılı olduğu bir durumda rüya sahibinin sevinçten havalara uçmasına vesile olacak bir haber alacağına, geleceğine inanılır.

Rüyada anzer balı yemek gördüyseniz:

  • Maddi anlamda risk almak veya gereğinden fazla harcama yapmak sorun yaratabilir.

Rüyada anzer balı yemek beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel ve mutlu günler geçireceğine, mesleğindeki statüsünün de artacağına işaret eder.

Rüyada anzer balı görmek iyi yürekli, kendisine güvenilebilecek dosta, arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına işaret eder.

Rüyada ankaraya taşınmak hatalı yollara sapılacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine, çok büyük kazançlar getireceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine rivayet eder.

Rüyada ankarauda deniz görmek uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, rüya sahibinin gelecekte çok önemli bir işadamı olarak, zengin ve kıskanılan, saygın bir hayat yaşayacağına, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine delalettir.

Rüyada ankaraya görmek düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, elini eteğini hayattan çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uçakla ankaraya gitmek sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, kariyer sahibi olacağına, ilerleyeceğine, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına tabir olunur.

Rüyada yanlış anlaşıldığını görmek verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, umduğunu bulamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yanlış anlaşılma görmek sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, zor günler geçirenlerin, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments