Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanlış anlaşılma görmek

Rüyada yanlış anlaşılma görmek

Rüyada yanlış anlaşılma görmek bütün maksatlarının gerçekleşmesi, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına, kendisine hem başarı ve şöhret hem de kazanç getireceğine, rüya sahibinin fakirleşeceğine, mal ve mülkün telafi edileceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, zahmetli bir işin içinden başarıyla çıkılacağına delalet eder.

Rüyada yanlış anlaşılma gördüyseniz:

  • Hemen belli cevaplar almayı beklememenizde fayda var.

Rüyada yanlış anlaşılmak nazardan korunarak daha huzurlu hissedileceğine, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, düzenli bir işe kavuşulacağına inanılır.

Rüyada yanlış anlaşıldığını görmek hayatının ve işlerinin büyük bir hızda değişeceğine, Allah’ın kendisine nasip ettiklerinden de razı geleceğine, yapılan çalışmaların ve ortaya konan projelerin kar ve mutluluk getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yanlış anlaşılma görmek geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, işlerinin çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada ankarada gezmek huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına, dertlerin artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada angona görmek işlerin bozulacağına, derde ve kedere düşeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına alamet eder.

Rüyada ankebut görmek ancak daha sonra yaşanacak bazı hayırlı olaylar sayesinde durumların düzeleceğine, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada ankara havası oynamak sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, mali olarak sıkıntıya düşeceğine, büyük fırsatlar elde edeceğine bu sayede maddi ve manevi olarak da güç kazanacağına yorulur.

Rüyada zümrüdü anka görmek hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine, ağız tadının, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments