Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ankara havası oynamak

Rüyada ankara havası oynamak

Rüyada ankara havası oynamak yolculuktan döndükten sonra büyük ve çok kazançlı işler gerçekleştirileceğine, daha isabetli kararlar alacağına, işlerin büyük kazanç sağlayacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, dünya hayatına dair hayal kurulan her şeye en güzeliyle kavuşulacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, sorunlarından ve borçlarından kurtulacağına, yatırımların işlerini büyütmek için gerekli miktara kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ankara havası oynamak gördüyseniz:

  • İş ilişkilerinizle ilgili önemli bir erkekle kavga etmeniz olasıdır.

Rüyada ankara havası oynamak çileli ve zorlu günler yaşayacağına, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına delalettir.

Rüyada misket havası oynamak kendisini çok yıpratacağına, güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına tabir olunur.

Rüyada oyun havası oynamak kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, eline geçen fırsatların kısa zaman içinde faydalarını göstereceğine, kişinin bir süre zorluk çekeceğine rivayet eder.

Rüyada karşılıklı oyun havası oynamak suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, maneviyatını daha ön planda tutacağına, yol göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada roman havası oynamak aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, mutluluktan bolca nasipleneceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, büyük işlere imza atacağına tabir olunur.

Rüyada havası inmiş top görmek rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine işaret eder.

Rüyada oyun havası oynadığını görmek yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, maddi açıdan ferahlayacağına, endişe verici bazı durumlar ile karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada havasızlıktan boğulmak yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, işlerinde bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments