Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada derin suya girmek

Rüyada derin suya girmek

Rüyada derin suya girmek atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına, düşmanlarından ve rakiplerinden kurtulacağına, umutlarının kendisine hayır getireceğine, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, konferans ve seminerlere katılacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, riske atılacağına, büyük başarılar kazanacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, eskileri yâd edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada derin suya girmek gördüyseniz:

  • Yaşlı kimselerle veya otorite konumundaki kimselerle ilişkileriniz zordur.

Rüyada derin suya girmek yapmaya çalıştığı şeyler hatalı adımlar atacağına, huzurlu hissedileceğine, maddi durumunu düzeltebilmek için programlı şekilde hareket edeceğine işaret eder.

Rüyada derin denize girmek dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine, ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm dileklerin tutacağına inanılır.

Rüyada derin sular görmek kişinin saygınlığının, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine tabir olunur.

Rüyada derin suya dalmak elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, dualarının, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada derin suya batmak onun yolundan ayrılmayacağına, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, yardım almak istese de, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına delalet eder.

Rüyada derin suya düşmek tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine, alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, kazançlı işlere girileceğine, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine işaret etmektedir.

Rüyada derin sularda yüzmek kişinin de üzgün ve mutsuz olacağına, başarı için yılmadan çalışılacağına, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada temiz ve derin su görmek rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments