Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dergi satmak

Rüyada dergi satmak

Rüyada dergi satmak beklenilen takdiri alacağına, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına, gerçek hayatta da sevgili olunan kişi ile birlikte güzel hayaller kurulacağına, girdiği her yeni ortama ayak uydurabileceğine, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine ve birlikte olunan kişi ile ayrılık yaşanacağına, kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına işaret eder.

Rüyada dergi satmak gördüyseniz:

  • Duygularınızı kontrol altında tutmamanız yanlış anlaşılmanıza veya karşınızdaki kişileri yanlış anlamanıza neden olabilir.

Rüyada dergi satmak hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, kısmetlerini de göremeyeceğine rivayet eder.

Rüyada dergide resmini görmek atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, sorunlu bir akrabadan gelecek kötü haber yüzünden üzüntü duyulacağına, başarıya giden yollarının açılacağına işaret eder.

Rüyada dergiye bakmak iş değişikliğine gidileceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine işaret eder.

Rüyada dergi görmek tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına ve bu sayede kişinin keyfinin yerine geleceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına delalet eder.

Rüyada dergi satın almak işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazalara ve kötülüklere yakın olacağına, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada kalem satmak çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, özel hayatında da bazı yeni kararlar alacağına, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına ve sevdiği bazı kişileri yeni gireceği işe birlikte girme konusunda ikna edeceğine işarettir.

Rüyada gelinlik satmak rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, idealist davranacağına işarettir.

Rüyada turşu satmak kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments