Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelinlik satmak

Rüyada gelinlik satmak

Rüyada gelinlik satmak deşarj olacağına, kişinin altından kalkamayacağı sorunlar yaşamayacağına, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, kendisinin aleyhinde veya arkasından işler çeviren kişileri tek tek tespit ederek gerekeni yapacağına, hasta ise bakacağına veya refakat edeceğine, ancak yılmayacağına, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada gelinlik satmak gördüyseniz:

  • Aktif olmaya çalışmalı, işlerinizi zamanında bitirebilmek için gereken gayreti sarfetmelisiniz.

Rüyada gelinliğini satmak hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, moralinin, keyfinin yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada gelinlik satmak girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine, sıkıntı ile geçimini sağlamaya, hasret içinde kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tatlı satmak tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, herkesin sahip olmak istediği hayata sahip olacağına alamet eder.

Rüyada tereyağ satmak yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine ve yakın zaman içinde bazı tartışmalar yaşanacağına delalettir.

Rüyada birşeyler satmak mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, şansın yaver gideceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine ve bu sayede çok sayıda insana ekmek kapısı açılacağına tabir olunur.

Rüyada kıyma satmak kişinin tek başına kalacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada müşteriye mal satmak geçim derdinin sona ereceğine, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, Allah’ın kendisinden yana olacağına inanılır.

Rüyada limonata satmak işlerinin bozulup, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, özel hayatında da bazı yeni kararlar alacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments