Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dergiye bakmak

Rüyada dergiye bakmak

Rüyada dergiye bakmak parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, çalışmalarının takdire layık görüleceğine, endişelerinin, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, yolunda giden çalışmalarının yarıda kalacağına, aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada dergiye bakmak gördüyseniz:

  • Durmanız gerekmiyor.

Rüyada dergiye bakmak çok büyük mutluluklar yaşayacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, bu sayede çok mutlu olacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, işlerinin açılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada dergi görmek iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına delalettir.

Rüyada dergide resmini görmek malının üstüne mal ekleyeceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, aile hayatında çok istediği ve uzun zamandan beri hayal ettiği bir mutluluğa ve huzura kavuşacağına işarettir.

Rüyada dergi satın almak rüya sahibine musallat olan musibetlerin bir birini takip edeceğine, çok büyük üzüntüler duyacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına işaret eder.

Rüyada dergi satmak kafa olarak daha rahat edileceğine, hayatınızın neşe dolacağına, güzelleşeceğine, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına işaret eder.

Rüyada tavandan bakmak daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, olumsuz haberler alacağına delalet eder.

Rüyada balkona bakmak sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, elinde bulunan imkânları karşısına çıkan bazı sorunlardan ötürü kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada ferce bakmak mühim bir hastalıkla mücadele edeceğine, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, kendisi için istediği iş imkânlarına çok çaba göstermesine rağmen ulaşamayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments