Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalem satmak

Rüyada kalem satmak

Rüyada kalem satmak endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, ticaret ehli kişi olacağına, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, aile hayatı içinde ve çok huzurlu bir şekilde yaşamaya ve hane içerisinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, sorunlarının yakın bir zamanda Allah’ın izni ile son bulacağına, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına yorulur.

Rüyada kalem satmak gördüyseniz:

  • Rollerin değişmesini sağlamak hoşunuza gidecek.

Rüyada kalem satmak yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, kurulu bir düzenin sağlanacağına rivayet eder.

Rüyada renkli boya kalemleri görmek dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kalem batırmak belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine işarettir.

Rüyada birine kalem batırmak her zaman hayırlı işler yapacağına, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı dolma kalem görmek yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, evinde ve işinde yardımcıları olacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, üzüleceğine ve ağlayacağına delalettir.

Rüyada sarı kalem görmek tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı pilot kalem görmek işlerinin rast gideceğine, güveninin artacağına, kendisini üzen kişileri hayatından çıkartacağına, çok hayırlı işlere gireceğine, büyük zararlardan kurtulacağına yorulur.

Rüyada yoldan kalem toplamak hak yoluna döneceğine, kendi ailesi ile de arasının açılacağına, engellere takılmadan kolayca kariyer sahibi olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments