Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dergi görmek

Rüyada dergi görmek

Rüyada dergi görmek maddi imkânlarının artacağına, bu durumun özel hayatına ve aile yaşamına da olumlu yönde yansıyacağına, kişinin afiyette kalacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, öz güven kazanacağına, işlerinde kara geçeceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, bu kişi ile tüm irtibatını kopartacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, ticaret ehli olacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, o kişiyle münakaşaya düşeceğine ve karşı karşıya kalacağı olaylar yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından çok rahat bir şekilde kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada dergi gördüyseniz:

  • Parayla, sağlıkla, resmi kurum ya da kuruluşlarla veya hukukla ilgili konularda sıkıntılı durumlar oluşabilir.

Rüyada dergi görmek aile hayatında hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, ziraat ve harmandan fayda görmeye, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına tabir olunur.

Rüyada dergide resmini görmek yapılan hataların tekrarlanacağına, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, başkalarına yardım ettikçe manevi yanını kuvvetlendireceğine alamet eder.

Rüyada dergiye bakmak darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine, büyük sorunlarla karşılaşacağına, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine ve çok saygın bir kişi olunacağına delalettir.

Rüyada dergi satın almak gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, kişinin hiçbir konuda doğru adımlar atamayıp kendisini zora sokacağına alamet etmektedir.

Rüyada dergi satmak büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, ona göre davranacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments