Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dar bir yerden geçememek

Rüyada dar bir yerden geçememek

Rüyada dar bir yerden geçememek insanlar arasında iyi anılır olacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, nazardan korunarak daha huzurlu hissedileceğine, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, maddi anlamda zorluk çekmeyeceğine, para sahibi olacağına, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, kendisini Allah yoluna adayacağına, doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine rivayet eder.

Rüyada dar bir yerden geçememek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı, maddi durumunuzu veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren konular ön plana çıkmaya başlıyor.

Rüyada dar bir yerden geçememek onlara hocalık edeceğine, kendisine gelir getiren yolların önüne engeller çıkacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına tabir olunur.

Rüyada dar yerden geçememek çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, kazancın ikiye katlanacağına, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına işaret eder.

Rüyada dar kapıdan geçememek yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, zor bir anda vereceği akıllıca bir karar sayesinde büyük bir zarara uğramaktan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada çamurdan geçememek sıkıntıların çözüm bulacağına, Allah’ın izni ile rahata ereceğine, bir takım olaylar karşısında doğru seçimler yapamayacağına inanılır.

Rüyada sınıfı geçemediğini görmek ele geçen kazancın günden güne artacağına, aile bireyleri arasında birlik ve beraberliğin sağlanacağına, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına delalettir.

Rüyada karşıdan karşıya geçememek mutsuz olacağına ve sorunlu günler geçireceğine, sağlık durumunun yakın bir zaman içinde bozulacağına, işinde de istediği başarıyı yakalayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sudan geçememek kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına işarettir.

Rüyada ırmaktan geçememek kazancın artması ile bolluğa ve berekete kavuşulacağına, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments