Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dereye taş atmak

Rüyada dereye taş atmak

Rüyada dereye taş atmak uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, gözyaşının dineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, yaptığı işlerin her zaman hayırlı ve mutlu sonla biteceğine, büyük bir gruba liderlik edileceğine, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, yapılan çalışmaların çok daha fazla kar sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada dereye taş atmak gördüyseniz:

  • Normal akışınızın dışına çıkmanız, bazı alanlarda size ilham veren fikirleri ateşleyebilir.

Rüyada dereye taş atmak çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, daha doğru hamleler yapıp daha iyi sonuçlar alacağına, kazancının düşeceğine işarettir.

Rüyada dereye para atmak uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, güç ve kudret kazanacağına, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada dereye atmak iç sıkıntısına, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına ve hayatının mutluluk, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine yorulur.

Rüyada dere taştığını görmek sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına delalet eder.

Rüyada taşlı dere görmek sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada taşlı dereden geçmek sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, hüsrana uğratacağına rivayet etmektedir.

Rüyada derede taş görmek atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, büyüyeceğine ve böylece kazancının da yerinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada taşmış dere görmek geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yatırımlar yapıp, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, ağız tadı ile yaşanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments