Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dereye atmak

Rüyada dereye atmak

Rüyada dereye atmak elindekilerinin kıymetini de çok daha iyi bileceğine, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, bu hayata uyum sağlandıktan sonra her konuda çok iyi noktalara gelineceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, onları memnun eden davranışlar sergileyeceğine, işlerinin birer birer yoluna girmeye başlayacağına, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dereye atmak gördüyseniz:

  • Doğayla başbaşa geçireceğiniz zamanlar sizi kendinize getirecek.

Rüyada dereye taş atmak karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına delalet etmektedir.

Rüyada dereye para atmak yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, bu sayede işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, kendisine çok iyi bir hayat kurmak için yeni bir yola gireceğine, ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına tabir olunur.

Rüyada dereye atmak sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına ve aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri istenen bir işe girileceğine, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine bu sayede kendini rahatlamış ve hafiflemiş olacağına, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına yorulmaktadır.

Rüyada atla dereden geçmek imkanlarının genişleyeceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, kendisine fazlaca kar getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada karanlık dere görmek sorunların bir bir çözüleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine işaret etmektedir.

Rüyada derede birinin boğulduğunu görmek hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, onun yolundan ayrılmayacağına, kudretli ve hikmetli kimse olacağına alamet eder.

Rüyada derenin içinde balık görmek isteklerinin gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, kariyer planının altüst olacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, ancak işlerin gün geçtikçe daha da bozulması ve düşünülen adımların atılamaması yüzünden bazı sorunlar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada bulanık dere görmek kazancının günden güne artacağına, bazı radikal kararlar alınacağına, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments