Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada derede taş görmek

Rüyada derede taş görmek

Rüyada derede taş görmek maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına, bütün sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, hayatında yeni bir döneme başlayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada derede taş gördüyseniz:

  • Rahat olamıyorsunuz.

Rüyada taşlı dereden geçmek yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, kişinin kötü günler geçireceğine, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına ve düşmanların bu durumdan yararlanmak için atağa geçeceğine delalettir.

Rüyada dere taştığını görmek ona dertlerini unutturacak güzel gelişmelerle karşılaşacağına, kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, rüya sahibinin hayatında her daim şansın, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dere taşı görmek mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, barış ve sevgi içinde olacağına rivayet eder.

Rüyada dereden taş toplamak mevcut ilişkilerinin tartışmalar nedeniyle sarsılacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, içine düştüğü sıkıntılardan kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada derenin taştığını görmek arabalara ve topraklara sahip olacağına, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, aile bireyleri arasında bir kriz çıkacağına alamet eder.

Rüyada taşlı dere görmek bolluk, bereket ve rahat içinde yaşayacağına, kötü günlerinin biteceğine, çok kötü olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada dereye taş atmak zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine ve çok güzel günler yaşanacağına, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada derede taş görmek üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, aralarında istenmeyen olayların başgöstereceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, yeni bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments