Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dere taştığını görmek

Rüyada dere taştığını görmek

Rüyada dere taştığını görmek üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine, itibarının ve makamının artacağına, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, çok güzel günler göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine delalettir.

Rüyada dere taştığını gördüyseniz:

  • Bazı plan ya da projelere onay vermeden ya da imza atmadan önce detaylı şekilde düşünmelisiniz.

Rüyada dere içinde taş görmek zarar edilen bir dönemin biteceğine, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, daha rahat bir hayata kavuşulacağına inanılır.

Rüyada derede taş görmek şirketlerinin sayısının çoğalacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, kişinin saf kalbinden geçirdiği tüm dileklerin gerçek olacağına delalettir.

Rüyada derelerin taştığını görmek sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına yorulur.

Rüyada taşmış dere görmek verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve haksızlığa uğranılacağına, maddi gücünün katlanacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine, evliliklerin bitme noktasına geleceğine ve büyük üzüntüler yaşanacağına delalettir.

Rüyada taşlı dere görmek bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine ve yaşadığı rahatsızlıktan bir an önce kurtulacağına, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, inanç konusunda soru işaretlerinden kurtulacağına yorulur.

Rüyada dere taştığını görmek anne ve babasının her zaman başında olacağına, rüya sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına yorulur.

Rüyada derenin taştığını görmek başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, mutluluktan, bolluktan, paradan, rızıktan, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine işaret eder.

Rüyada dere taşı görmek kişinin aile ve iş ortamında yeniden huzurun egemen olacağına, çok kötü günler göreceğine, dertlerin artacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments