Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taşlı dere görmek

Rüyada taşlı dere görmek

Rüyada taşlı dere görmek rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, bu sayede sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, kazancının bereketleneceğine, huzurlu ve mutlu bir hayata ve çok hayırlı evlatlara sahip olunacağına, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, el attığı bütün projelere başarı kazandıracağına, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve kurduğu hayallerin bir bir yıkılacağına işaret eder.

Rüyada taşlı dere gördüyseniz:

  • Bazı kişiler neler yaptığınızı eleştirel bir gözle izliyor olabilirler.

Rüyada taşlı dereden geçmek Allah katında günahlarının affolacağına, muradının gerçekleşeceğine, halinin vaktinin iyi olacağına ve besmele çekerek atacağı yeni adımlarla muradına ereceğine, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına inanılır.

Rüyada dereden taş toplamak parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, yakın zamanda hayır, nimet ve berekete ereceğine, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine işaret eder.

Rüyada dere taştığını görmek başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, rahatın yerine geleceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine işarettir.

Rüyada derelerin taştığını görmek rahatsızlık duyulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına delalet eder.

Rüyada dereye taş atmak sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, mal mülk sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada dere taşı görmek evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, kendisinin başarılarını duymuş olan bir kişi sayesinde çok büyük paralar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada taşlı dere görmek yani insanlar ile vakit geçirerek kendisini deşarj edeceğine, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, maddi rahatlamanın yanı sıra gelirin bir kısmıyla yatırım yapılacağına rivayet eder.

Rüyada derenin taştığını görmek plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, bu sayede de elinin bollaşacağına, önemli atılımlar yapacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments