Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunun dereye düştüğünü görmek

Rüyada çocuğunun dereye düştüğünü görmek

Rüyada çocuğunun dereye düştüğünü görmek yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun zamandır hasretini çektiği biriyle kavuşacağına, uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, işinde yükseleceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, söz dinleyen ve ailesine hürmet gösteren bir evlat olacağına, hayallerine ulaşacağına delalettir.

Rüyada çocuğunun dereye düştüğünü gördüyseniz:

  • Değişiklikten çekinmemeniz durumunda iş hayatınızda yakında farklı fırsatlar söz konusu olabilir.

Rüyada dereye düşen çocuğu kurtarmak sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, işlerinin yoluna girmesi ile birlikte çok büyük bir mutluluk duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada çocuğun dereye düştüğünü görmek amaçlarına ulaşacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, ruhunu ve bedenini dinlendireceğine, hedeflerine yaklaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada çocuğunun dereye düştüğünü görmek yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin dereye düştüğünü görmek hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine hem spor yapacağına inanılır.

Rüyada arkadaşının dereye düştüğünü görmek sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, rahat edeceğine, mal mülk sahibi olacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, dualarının karşılığını göreceğine yorulur.

Rüyada dereye düşen birini görmek yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, başarı kazanılacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kızının dereye düştüğünü görmek maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, aile ve iş yaşantısıyla ilgili sıkıntılı bir sürecin başlayacağına, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dereye düşen birini kurtarmak bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, hedeflere ulaşamayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Aysima

Erkek çocuna hamileydim ve doğururken dereye düştünü gördüm doğurduktan sonra yüzü aynı nişanlıma benziyodu