Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nezarete atılmak

Rüyada nezarete atılmak

Rüyada nezarete atılmak sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine ve üzüntü duyulacağına, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, çok kötü günler geçirileceğine, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, her şeye değecek kadar yüce, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, gönül işlerinden yana hayır bulacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, rahata ereceğine ve geniş geniş yaşayacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine işarettir.

Rüyada nezarete atılmak gördüyseniz:

  • Aşk başınıza tatlı belalar açabilir.

Rüyada nezarete atılmak yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, rakiplerin alt edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, çok başarılı adımlar atacağına, bu adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada nezarete düşmek hem de yeni mülkler satın alacağına, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada birini nezarette görmek dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine, önüne pek çok imkan sunulacağına ve yeni kurslara, seminerlere katılarak mevcut yeteneğini daha da iyi hale getirip, seçkin bir eleman haline geleceğine delalettir.

Rüyada nezaret görmek hırpalanacağına, darp edileceğine, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına alamet eder.

Rüyada nezarette olmak iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, bu sayede daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine, kendisini üzen birçok kişi ile arasındaki ipleri koparacağına, aile içinde de bereketin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendini nezarette görmek büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, bu sayede çok dikkat çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin kuyuya atıldığını görmek hayatından ve şansından yana razı geleceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına alamet eder.

Rüyada bacağına dikiş atıldığını görmek ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, inancının eksileceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, kimseyle konuşmayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments