Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayağına dikiş atıldığını görmek

Rüyada ayağına dikiş atıldığını görmek

Rüyada ayağına dikiş atıldığını görmek çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, önemli fırsatları değerlendirmek yerine hevesle hareket edileceğine, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, bolluğa, berekete ve zenginliğe kavuşacağına, ferahlık ve aydınlık dolu günlere ulaşılacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, zor zamanların geride kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayağına dikiş atıldığını gördüyseniz:

  • Her şey göründüğü kadar kolay olmayabilir.

Rüyada ayağına dikiş atıldığını görmek başarılı adımlar atılacağına, kötü yönde hareket edeceğine, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına inanılır.

Rüyada koluna dikiş atıldığını görmek verilen emeklerin kısa süre içinde getiri sağlamak yerine zarar vereceğine, yaşadığı kara günlerden kurtulacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına inanılır.

Rüyada vücuda dikiş atıldığını görmek hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine, en büyük isteklerini yaşama kısmetine ve şansına nail olacağına, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kafasına dikiş atılmak olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kafasına dikiş atıldığını görmek isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, kafasını toplamasına yardımcı olacağına ve bu sayede de hayatıyla ilgili çok daha sağlıklı kararlar verebileceğine, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine tabir olunur.

Rüyada eline dikiş atıldığını görmek rüya sahibinin geçim derdinden, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendisini ailesine vereceğine yorulur.

Rüyada parmağına dikiş atıldığını görmek hiçbir eksiğinin kalmayacağına, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, zor günlerin yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada bacağına dikiş atıldığını görmek bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların aile büyükleri tarafından bitirileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments