Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada acı su içmek

Rüyada acı su içmek

Rüyada acı su içmek kaderinin yüzüne güleceğine, hayatının kolaylaşacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine, esenliğe ve gönül hoşluğuna kavuşacağına, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, hem evinde, hem de işinde söz sahibi olacağına, sabırlı olmak ve Allah’a yalvarmak dışında kişinin elinden bu süreç zarfında bir şey gelmeyeceğine, kafasındaki sorunları çözeceğine tabir olunur.

Rüyada acı su içmek gördüyseniz:

  • Eşinize olan sevginizi göstermeyi ihmal etmeyin.

Rüyada çeşmeden acı su içmek bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, işlerin her geçen gün daha büyük başarı ve kazanç sağlayacağına, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına inanılır.

Rüyada acı su içmek uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, yarınlarının dünlerini aratmayacağına işaret eder.

Rüyada acı şarap içmek hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine ve bazı istenmeyen olayların yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada acı çorba içmek dileklerine ve dualarına kavuşacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, başka projeler içinde yer alarak atılımlarını artıracağına delalet etmektedir.

Rüyada acı ilaç içmek uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına, yaşadığı kötü olaylardan ötürü uğradığı zararları ortadan kalkacağına, kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada acı kahve içmek hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine rivayet eder.

Rüyada acı süt içmek sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine delalet eder.

Rüyada acı bir şey içmek şans konusunda sıkıntı çekmeyeceğine, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments