Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada acı bir şey içmek

Rüyada acı bir şey içmek

Rüyada acı bir şey içmek verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, tüm gözleri üzerinde toplayacağına, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine, o kimseler sayesinde eline pek çok olanağın geçeceğine, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine işarettir.

Rüyada acı bir şey içmek gördüyseniz:

  • Maddi veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi sınırlarını zorlayarak ele alacağa benziyorsunuz.

Rüyada acı bir şey içmek evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına alamet eder.

Rüyada acı bir şey yemek uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine, hastalıkların şifa bulacağına ve çok uzun bir süredir devam eden kötü olayların artık sona ereceğine, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine yorulur.

Rüyada acı sigara içmek yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, rüya sahibinin hayatında bolluğun, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, ele geçen paranın daha da artacağına delalet etmektedir.

Rüyada acı çorba içmek kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, şansının yaver gideceğine ve Allah’ın lütuflarına erişme şansına nail olacağına, kötü ve zor günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada acı su içmek ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına, yönetici makamına geleceğine ve kendisi ile gurur duyacağı önemli ve büyük işlere imza atacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine tabir olunur.

Rüyada acı kahve içmek kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına ancak yaptığı hiçbir hamlenin gerektiği gibi bir şekilde etki etmeyeceğine, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına işaret eder.

Rüyada acı süt içmek hayatını zorlaştıran ve artık düğüm haline gelmiş sıkıntıların çözüleceğine, kardeşlerin arasına para ile ilgili bir sıkıntı gireceğine, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına işaret eder.

Rüyada acı şarap içmek çok sayıda borca gireceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments