Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada acı ilaç içmek

Rüyada acı ilaç içmek

Rüyada acı ilaç içmek umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, dünya hayatında ve ahirette mutlu olacağına, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, mutluluğunun daim olacağına, uzun zamandan beri askıda olan bir işin ya da projenin çok rahat bir şekilde nihayete erdirileceğine, sizi kaygılandıran şeylerin aslında farazi olduğuna, herkesin eline geçmeyecek kadar büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada acı ilaç içmek gördüyseniz:

  • Yaklaşımlarınız baştan çıkarma yönünde olabilir.

Rüyada acı ilaç içmek yapmaktan hoşlandıklarından artık tat alamaz olacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz ilaç içmek aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok fazla zarara sebep olmayacağına işarettir.

Rüyada depresyon ilacı içmek ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına işaret eder.

Rüyada mide ilacı içmek sahip oldukları sayesinde herkesin kendisine imrenerek ve özenerek bakacağına, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına, aile işlerinin başına geçeceğine ve hem ev, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada bebeğe ilaç içmek başarılarının sürekli olacağına ve hiçbir zaman dara düşmeyeceğine, kişinin mesleki başarısını artırmak için var olan yeteneklerini ortaya koyabileceği fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve tüm engellerin aşılacağına, hastalıklarının da şifasını bulacağına inanılır.

Rüyada ilaçlı su içmek hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, yaptığı iyiliklerin kişinin hayatında olumlu karşılıklar bulacağına, haksızlıklar karşısındaki duruşunu hiçbir zaman bozmayacağına rivayet eder.

Rüyada yanlış ilaç içmek hem dua alacağına, bir akrabadan hata görüleceğine, şen kahkahalar atacağına işaret eder.

Rüyada tatlı ilaç içmek yeni bir hayat kuracağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments