Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada acı süt içmek

Rüyada acı süt içmek

Rüyada acı süt içmek işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine, daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, konforundan da ödün vereceğine, kazancın daha da artacağına, pek çok iş fırsatının ayağına geleceğine, ancak dedikodunun asılsız olduğu ortaya çıktığı zaman yaşanan sorunların düzeleceğine, gerçekleştirdiği yatırımların meyvesini vereceğine tabir olunur.

Rüyada acı süt içmek gördüyseniz:

  • Karşı cinsten birisinin bir süreden beri sizinle kontak kurmaya çalıştığını öğrenebilirsiniz.Fazla düşünmeden aklınıza gelen ilk tercihi yapın.

Rüyada acı süt içmek atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına ve hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına ancak devamının bir türlü gelmeyeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, ekonomik kayıpların sürekli artacağına işarettir.

Rüyada acı süt görmek evlatlarından hayır bulacağına, dinden çıkacağına, çok büyük kişiler ile çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakında çok büyük kazançlar elde edecek bir çalışmanın temellerinin atılacağına alamet eder.

Rüyada acı süt emzirmek yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, kısmetlerin artacağına, kalkınacağına, ilerleyeceğine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına alamet eder.

Rüyada çeşmeden acı su içmek eskisinden çok daha motive olmuş şekilde hareket edeceğine, inandığı ve uğruna büyük sermayeler koyduğu işlerin de kendisine hayal kırıklığı yaşatmayacağına, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına tabir olunur.

Rüyada acı su içmek büyük bir işe kavuşacağına, büyük bir sorunla karşılaşmazsa eğer herhangi zarara uğramayacağına, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına alamet eder.

Rüyada acı çorba içmek haneye nifak gireceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, bekar kimseler için varlıklı bir sülaleye mensup kimseyle evlilik gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada acı sigara içmek huzuru kaçıran durumların ortadan kalkacağına, işlerin yolunda gideceğine, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine işaret etmektedir.

Rüyada acı bir şey içmek tabiatı kötü olan kişiye, sıkıntı yaşanacağına, alınacak sevinçli haberler sayesinde bol kazançlı bir dönem geçirileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments