Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nehrin ters aktığını görmek

Rüyada nehrin ters aktığını görmek

Rüyada nehrin ters aktığını görmek ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına ve karşılaşacağı sıkıntılardan zarar görmeyeceğine, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, sevindirici şeyler duymaya, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, emeklerinin boşa gideceğine, gerçekleştirdiği yatırımların meyvesini vereceğine, endişe duyulan ve üzüntü yaratan konuların çözüme kavuşacağına, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada nehrin ters aktığını gördüyseniz:

  • Kendinizi rahatsız hissettiğiniz konular olabilir.

Rüyada nehrin ters aktığını görmek kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, bencillikten uzak bu yaşamda sıkıntı çekmeden ve dara düşmeden yaşayacağına, koyu muhabbette kalacağına işaret eder.

Rüyada derenin ters aktığını görmek büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, kişinin oturmuş ve kurulu bir düzeni olacağına alamet eder.

Rüyada denizin ters aktığını görmek bedenen ve ruhen iyi olacağına, maddi anlamda rahatlamaya, kısmetin bir dönem için değil daimi olacağına işarettir.

Rüyada nescafe yapmak vefasızlık ve nankörlük göreceğine bu nedenle üzülüp hastalanacağına, evlatlarının hayrını göreceğine, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine ve mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada nehrin yükseldiğini görmek uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine alamet eder.

Rüyada fırat nehrinde yüzmek sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine ve bu sayede deşarj olacağına, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine delalettir.

Rüyada asi nehrini görmek çok büyük bir rahata ereceğine, işi ne olursa olsun severek çalışacağına, zor zamanlar geçirileceğine ve üzüntü duyulacağına alamet etmektedir.

Rüyada nehre girmek başkalarına el açmasına ve onlara muhtaç olmasına gerek kalmayacağına, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, çok büyük paralar kazanılacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments