Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurutulmuş sebze görmek

Rüyada kurutulmuş sebze görmek

Rüyada kurutulmuş sebze görmek kendisine zarar verecek her türlü koşulu en iyi şekilde değerlendirerek yaşamını titiz bir yoldan sürdüreceğine, duygusallığın ön plana çıkacağına, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına ve işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine rivayet eder.

Rüyada kurutulmuş sebze gördüyseniz:

  • Uzun zamandır görmediğiniz bir dostunuz ya da eski bir sevgiliniz sizi arayabilir.

Rüyada kurutulmuş sebze görmek kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada sebze kurutmak maddi ve manevi olarak uğranılan zararların telafi edileceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, fikirlerinin can bulacağına işarettir.

Rüyada kurutulmuş ekmek görmek endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kurutulmuş yiyecek görmek eline geçen her fırsatı değerlendirerek toparlanmak istese de bir türlü başaramayacağına, kendisini çok iyi hissedeceğine, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kurutulmuş tarhana görmek manevi hayatınızdaki yükselmeye ve derinden gelen huzura, hem güzelliği, hem de sahip olduğu lüks yaşam yüzünden pek çok gıybetinin yapıldığına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, kazancının da artacağına işaret eder.

Rüyada çamaşır kurutmak sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, hastalığı ya da bir derdi varsa kısa zaman içinde çözüleceğine rivayet eder.

Rüyada kayısı kurutmak sermayenin harcandığına değeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, çok büyük bir şok yaşayacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine, hikmetli ve asil insanlardan olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kurutmalık görmek kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine, eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments