Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurutulmuş meyve yemek

Rüyada kurutulmuş meyve yemek

Rüyada kurutulmuş meyve yemek iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, evine huzurun ve bereketin geleceğine, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine, eşler arasındaki sorunların çözüme kavuşacağına, aksiliklerin baş göstereceğine rivayet eder.

Rüyada kurutulmuş meyve yemek gördüyseniz:

  • Biraz gerçekçi olun.

Rüyada kurutulmuş meyve yemek iş hayatının düzeleceğine, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, planlarının gerçekleşeceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına yorulur.

Rüyada kurutulmuş meyve görmek arabalara ve topraklara sahip olacağına, zenginleşeceğine, sıkıntılı bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada kurutulmuş dut yemek çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, çok büyük destek vereceğine, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada olmamış meyve yemek insanlarla uyumunun artacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı meyveler yemek dertlerin günden güne artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, işlerini çok iyi yerlere getireceğine inanılır.

Rüyada ormanda meyve yemek sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, ele geçen kazancın azalacağına, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına delalet eder.

Rüyada ağaç dalından meyve yemek aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine işaret eder.

Rüyada çeşit çeşit meyve yemek sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, çok büyük sıkıntıların ve sorunların ardından çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, bol bol hayır duası alınacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments