Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada derelerin taştığını görmek

Rüyada derelerin taştığını görmek

Rüyada derelerin taştığını görmek yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, üst düzey çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, daha sonra yapılan araştırmalar sayesinde bu durumun düzeltilmesi için çaba harcanacağına, elini attığı işlerde yüksek moral ve enerjisi sayesinde her daim başarılı olacağına, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, düşmanlıkların biteceğine, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına delalet eder.

Rüyada derelerin taştığını gördüyseniz:

  • Planlanmadan ortaya çıkan yaratıcı fikirlerinize kulak vermenizde fayda var.

Rüyada taşlı dereden geçmek ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, iş yerinde çok üst mevkilere terfi ettirileceğine rivayet eder.

Rüyada derede taş görmek sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, Tövbe Edeceğine, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine inanılır.

Rüyada dereye taş atmak imrenilecek bir ev yaşantısının olacağına, bekârlığına da veda edeceğine, kavgalara tutuşacaklarına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine işarettir.

Rüyada dere içinde taş görmek sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine ve mutlu olacağına, ardından iş hayatı ile ilgili olarak bazı adımlar atacağına, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına işarettir.

Rüyada dere taşı görmek işlerin bir düzene oturtulduktan sonra kalben rahat olunacağına, borçlanıp, hasta olacağına, içinin rahat edeceğine alamet eder.

Rüyada derenin taştığını görmek kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, isteklerini yerine getireceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dere taştığını görmek sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, yol göstereceğine ve ekmek sahibi yapacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına yorulur.

Rüyada derelerin taştığını görmek lüksüne de lüks katacağına, gücünü ve itibarını geri kazanacağına, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments