Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dere taşı görmek

Rüyada dere taşı görmek

Rüyada dere taşı görmek sevdikleri ile bir araya geleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine, kısmetinin ve şansının kapanacağına, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, attığı adımların kendisine sevinçli ve güzel olaylar olarak döneceğine, bir anda karamsarlığa kapılacak olan rüya sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, istediği herşeye kavuşacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine delalettir.

Rüyada dere taşı gördüyseniz:

  • Problemli işler, planlar ya da düzenlemeler dikkat gerektiriyor.

Rüyada taşmış dere görmek hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, yapılan çalışmaların ve ortaya konan projelerin kar ve mutluluk getireceğine, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine işaret eder.

Rüyada taşlı dere görmek kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, kazancından başkalarına da vereceğine, kötü bir melanetin uzun süre peşinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada dereden taş toplamak kişisel yeteneklerini geliştireceğine, çok iyi işler yapılacağına ve insanlar tarafından takdir edilip çok sevindirici bir konuma geleceğine, huzurlu günlerin yakında olduğuna ve huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına delalet eder.

Rüyada dereye taş atmak yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, çok mutlu olunacağına delalettir.

Rüyada dere içinde taş görmek hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada dere taşı görmek asla dert yüzü görmeyeceğine, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine rivayet eder.

Rüyada derede taş görmek hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, ticaretten yana şanslarının açık olacağına delalet eder.

Rüyada taşlı dereden geçmek hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, ortaya koyacağı çalışmaların ya da projelerin istenen başarıyı getireceğine, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments