Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dereden yürüyerek geçmek

Rüyada dereden yürüyerek geçmek

Rüyada dereden yürüyerek geçmek nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, şans ve bereket kapılarının açılacağına, uğranılan haksızlıktan kurtulmaya, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada dereden yürüyerek geçmek gördüyseniz:

  • Sağlığınızla ilgili bazı problemleriniz olabilir.

Rüyada derenin üzerinden geçmek iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, sağlığından olacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir ortaklık ile hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok rahat bir şekilde kavuşacağına delalet eder.

Rüyada dere kenarından geçmek işlerinde bereket olacağına, ortak işlere gireceğine fakat bu insanların kendisini yarı yolda bırakacağına, bir sebeple zarar edeceğine ve çok üzüntü duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada akan dereden geçmek alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine, haklılığının anlaşılacağına alamet eder.

Rüyada taşlı dereden geçmek mutluluğu, başarıyı, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, uzun zamandan beri içini kaplamış olan yalnızlık duygusundan uzaklaşarak sevinçli günler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada atla dereden geçmek gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına, somun ekmek yense de hiçbir zaman şikayet etmeden yaşamanın mükafatının görüleceğine, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine işaret eder.

Rüyada dere üzerinden geçmek makam ve söz sahibi olacağına, elindekileri de alıp götüreceğine ve bu durumunda rüya sahibi için büyük bir hayal kırıklığı olacağına, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine işaret eder.

Rüyada derenin üstünden geçmek karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada dereden geçmek yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, bir ortaklık kurulacağına, hoş bir sürprizle karşılaşılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments