Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dereden kurtulmak

Rüyada dereden kurtulmak

Rüyada dereden kurtulmak gülüp eğleneceğine, rahatlayacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, harcadığının çok daha fazlasını geri kazanacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, endişelerinin son bulacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine, bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sevdiklerine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, sevineceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, sağlıkla ilgili olarak herhangi sıkıntı çekilmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada dereden kurtulmak gördüyseniz:

  • Verdiğiniz sözlerin arkasında durmalısınız.

Rüyada dereden kurtulmak büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, o kapıyı kapatacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine delalettir.

Rüyada derede boğulmaktan kurtulmak yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına, rahat ve kolay şekilde harcama yapacağına, başarılı olundukça özgüvenin artacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine alamet eder.

Rüyada denize düşüp kurtulmak maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine alamet eder.

Rüyada hapisten kurtulmak işlerinin yolunda gideceğine, başarılarının daim olacağına, istediği ve hayal ettiği şeylere ulaşmak için gösterdiği çabanın gün geçtikçe boşa çıkacağına, sermaye kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada trafik kazasından kurtulmak evlense dahi borçlar nedeniyle daha evliliğinin ilk günlerinde bile stres içinde olacağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, geleceğe olan inancını yitireceğine tabir olunur.

Rüyada bir yerden düşmekten kurtulmak uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına tabir olunur.

Rüyada ölmekten kurtulmak esenlik bulacağına, rahata ereceğine, kötü günleri arkasında bırakacağına, hastalıkların haneden uzak olacağına delalet etmektedir.

Rüyada gölde boğulmaktan kurtulmak sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına, işlerin kapanacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, çok daha büyük ve daha dikkat çekici şeyler yapmak için sermaye elde etmesini sağlayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments