Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmekten kurtulmak

Rüyada ölmekten kurtulmak

Rüyada ölmekten kurtulmak aile bireyleri arasında ortaya çıkan sorunları yakın bir zaman içinde çok büyük sıkıntılara girmeden ve elindeki imkânları kullanarak çözeceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve üzüntü duyduğu olayları kısa bir zaman içinde çözeceğine, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine ve aile büyüklerine saygıda kusur etmeyen, hayırlı bir evlat olacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına, eline geçene para sayesinde hanesine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, şansının ve bahtının daima açıkolacağına ve kendisinden yana gideceğine delalet eder.

Rüyada ölmekten kurtulmak gördüyseniz:

  • Maddi konularda kendinizi güvenceye almak ya da mevcut yatırımları korumak veya geliştirmek için yeni yöntemler bulabilirsiniz.

Rüyada ölmekten kurtulmak iflası düşünmeden, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, işlerinin yoluna gireceğine, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, sevdiği insana kavuşacağına delalet eder.

Rüyada ölmekten son anda kurtulmak ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine inanılır.

Rüyada öldürülmekten kurtulmak mevki kaybına uğrayacağına, çok iyi işler yapılacağına ve insanlar tarafından takdir edilip çok sevindirici bir konuma geleceğine, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada batan gemiden kurtulmak sıkıntı getiren kişilerin hayata gireceğine, güzel haberler alacağına, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına alamet etmektedir.

Rüyada uçak düşmesi ve kurtulmak ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, yakında işlerinin aksayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine yorulur.

Rüyada idamdan kurtulmak geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, bu projeleri hayata geçirip hayallerini teker teker gerçekleştireceğine, başarısının artacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına işarettir.

Rüyada bir yerden düşmekten kurtulmak hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, düşmanından uzak olacağına, uzun zaman önce yapılmış olan bir ortaklığın büyük sorunlar yaratacağına delalet eder.

Rüyada sel sularından kurtulmak epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, maddi zarara gireceğine, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments